Klanten over ons

 • “Hoi Monique,

  Ik wil je even inspireren met alles wat mij is overkomen sinds de training. De stap is genomen, ik ga drie dagen voor de gemeente werken en 2 dagen als gastouder. Mocht dit goed gaan lopen dan is zelfs mijn voornemen om nog minder te gaan werken.

  Het tweede nieuwtje is dat ik nu voorzitter ben van mijn scoutinggroep. Een plek waar ik mijn persoonlijke ontwikkeling kan gaan stimuleren. 

  Het derde nieuwtje is dat we de stap hebben genomen om eerst te kopen en ondertussen ons huis in de verkoop te zetten. We hebben nu een huis gekocht in Nijmegen. Daar zijn we echt heel blij mee! Het vierde nieuwtje is dat we binnen 24 uur dat ons huis op Funda stond er kijkers zijn gekomen, ze een bod hebben gedaan, wij een tegenbod hebben gedaan en dat hebben ze geaccepteerd.

  Het is nu dus even afwachten op het definitieve koopcontract (voor beide huizen) maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen.

  Mijn leven heeft momenteel financiële zekerheid, waarnaast ik een plek heb gecreëerd waarbinnen ik mezelf voorlopig nog kan blijven ontwikkelen, ik creëer evenwicht, balans, en uitdaging in mijn leven en bij mijn gezin. 

  Het kost me met alle plannen alleen nog gezonde energie en ik heb echt zin om als gastouder te beginnen per half april in ons nieuwe huis.   De training heeft hier aan bijgedragen doordat ik inzicht heb gekregen en ik samen met mijn partner stappen ben gaan ondernemen om wensen voor elkaar te krijgen. En als je dan eenmaal in beweging komt val je van de ene (goede) verandering in de andere. 
Ik heb nu weer grip op mijn leven, ons gezin en de positieve energie die ik met me meebreng.

  Nogmaals dank!”

  Bestuurssecretariaat Gemeente

 • “Training waar ik persoonlijk veel aan heb. Brengt energie en rust in mijn werk.”

  Staf faculteitsdirectie Hogeschool

 • “Prima kans om je eigen efficiency te vergroten! Ook sterk wanneer deze organisatiebreed wordt ingezet. De persoonlijke coaching heb ik ervaren als professioneel, behulpzaam, to the point, terugkoppeling & verbetersuggesties.”

  Docent Hogeschool

What's up?

Heb je een korte vraag?

Stuur een WhatsApp bericht

06-25 34 10 16

Opstapje nodig?

Kom je er even niet uit?

Wij helpen je graag weer op weg.

bel mij

Contact

Bereikbaarheid

info@sampimon.nl

06-25 34 10 16