Subsidiegeld beschikbaar voor duurzaam inzetten van medewerkers

Net als vorig jaar stelt Minister Asscher € 22 miljoen beschikbaar uit de Europese subsidiepot (ESF) voor projecten die gericht zijn op duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Duurzaam inzetbaar zijn medewerkers die nu en in de toekomst gezond, gemotiveerd, competent en productief aan het werk kunnen zijn.

Als werkgever kunt u de subsidie aanwenden voor het bevorderen van energiek en gezond werken, maar ook voor het optimaliseren van de productiviteit of de motivatie van medewerkers. Met het trainingsprogramma van SAMPIMON kunt u in aanmerking komen voor deze subsidie. De aanvragen worden behandeld op volgorde van (volledige) indiening, en het budget is beperkt. Het is dus belangrijk om er op tijd bij te zijn!

U kunt uw aanvraag indienen van 19 oktober tot en met 13 november 2015 bij het Agentschap SZW om mensen langer en productief aan het werk te houden. U kunt de helft van de projectkosten gesubsidieerd krijgen, tot een bedrag van maximaal € 10.000,-, op voorwaarde dat u zelf de andere helft van de projectkosten bekostigd.

Kijk hier voor meer informatie en registratie.

What's up?

Heb je een korte vraag?

Stuur een WhatsApp bericht

06-25 34 10 16

Opstapje nodig?

Kom je er even niet uit?

Wij helpen je graag weer op weg.

bel mij

Contact

Bereikbaarheid

info@sampimon.nl

06-25 34 10 16