Vertrouwen succesfactor in samenwerking

Meer snelheid, omzet en energie

Kwaliteit van iedere relatie, ieder contact, ieder project, iedere zakelijke onderneming en iedere inspanning waarbij we betrokken zijn. Het verandert de kwaliteit van het heden en wijzigt de koers en het resultaat van de toekomst van ons leven, zowel persoonlijk als professioneel.

Naast vertrouwen in onszelf is het vermogen om vertrouwen te wekken, te bevorderen en te vergroten een essentiële leiderschapskwaliteit voor samenwerking en relaties. Zeker in onze nieuwe platte economie van kenniswerkers.

Vertrouwen bereiken op elk niveau is mogelijk. Door te werken aan karakter en competenties, het versterken van geloofwaardigheid en door leiderschap te ontwikkelen dat inspireert tot vertrouwen.

In de training bespreken we wat de betekenis van vertrouwen is en wat de voorwaarden zijn om te werken aan vertrouwen ten gunste van de samenwerking. De deelnemers leren hoe ze op de juiste manier invloed kunnen uitoefenen om het vertrouwen in hun omgeving te bevorderen of te herstellen. En welke vaardigheden ze kunnen ontwikkelen om een cultuur van vertrouwen te creëren.

What's up?

Heb je een korte vraag?

Stuur een WhatsApp bericht

06-25 34 10 16

Opstapje nodig?

Kom je er even niet uit?

Wij helpen je graag weer op weg.

bel mij

Contact

Bereikbaarheid

info@sampimon.nl

06-25 34 10 16