Wie wij zijn

Wij geloven in de kracht van bevlogen en effectief werkende professionals.

Om die reden ondersteunen wij organisaties met onderzoek, training en coaching van directie, management en medewerkers.

Het is onze missie om mensen met meer energie en minder stress inspirerende resultaten te laten behalen in een fijne werkomgeving. Met een gezonde balans tussen productief zijn op het werk en met aandacht thuis te zijn.

Van betekenis mochten wij zijn voor meer dan tien gemeenten, Eneco, Hästens, Politie, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), Sociale Verzekeringsbank (SVB), KPN, ATAG, ING, RAI, Coolcat, Bouwmaat, St. Maartenskliniek, Rank Xerox, Conquestor, Pedologisch Instituut ea.

  • Monique Sampimon

    Bevlogen, gepassioneerd, enthousiast, betrokken, loyaal en resultaatgericht, met een sterke passie voor groei en ontwikkeling.

  • Kathinka de Vries

    Bruisend, gepassioneerd, inspirerend, intuïtief, open, betrouwbaar, gedreven, confronterend, met als grootste passie ‘het leven’.

De blaadjes staan symbool voor de lichte energie van bevlogenheid, het roterende symboliseert de beweging naar groei en vernieuwing. De stand van de blaadjes geeft de relatie weer tussen mensen, samen en in verbinding met de ander. Het licht dat de blaadjes van alle kanten aanschijnt staat voor dat wat leeft in het hart er mag zijn om heel te worden.

What's up?

Heb je een korte vraag?

Stuur een WhatsApp bericht

06-25 34 10 16

Opstapje nodig?

Kom je er even niet uit?

Wij helpen je graag weer op weg.

bel mij

Contact

Bereikbaarheid

info@sampimon.nl

06-25 34 10 16